General

La Diputació i el MAP aporten 800.000 euros a quatre pobles

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 23 de gener de 2009:

La Diputació Provincial d’Alacant va aprovar ahir per unanimitat el Pla d’Obres i Serveis, el Pla Complementari i el Pla Especial de 2009, prèviament consensuat entre el PP i el PSPV, que destinarà subvencions de la institució provincial i del Ministeri d’Administracions Públiques per a atendre quatre municipis de la Marina Alta que han presentat projectes pressupostats en més d’un milió d’euros.

El PSPV va destacar que aquestes actuacions s’han aprovat basant-se en “el principi de necessitat per a atendre problemes dels ciutadans i no en un repartiment per quotes de poder entre partits”.

A la Marina Alta rebran les ajudes els pobles de Benissa, La Vall de Gallinera, Llíber i Ràfol d’Almúnia.

El més destacat d’aquests projectes ha estat destinat a Benissa, que ha presentat una actuació amb un pressupost de 345.000 euros per a la repavimentació de diversos carrers del nucli urbà. La Diputació i el Ministeri d’Administracions Públiques aportaran el 50% del cost d’aquesta obra, 172.500 euros, corresponent la resta a l’Ajuntament.

A Ràfol d’Almúnia, s’adequaran i pavimentaran vies d’accés i la subvenció ascendeix al 95% del cost, 226.843 euros.

A Llíber s’urbanitzarà la plaça del centre mèdic amb un pressupost de 240.000 euros, també sufragat al 95% concretament 228.000 euros.

I a La Vall de la Gallinera també s’invertiran 167.156 euros per part de la Diputació i el MAP, el 95% del cost total per a la millora de l’edifici municipal multiusos i la reforma del safareig del poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?