General

La Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2015 va celebrar la Matinal Motera i ja prepara el musical “De cap al cel”

La Matinal Motera de Benissa a la platja de La Fustera
La Matinal Motera a la platja de La Fustera

A la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2015 de Benissa no se li esgoten les piles ja que tenen un mes de setembre ple d’activitats amb què recaptar el màxim benefici possible per a oferir, el quart diumenge d’abril, les festes que els seus veïns es mereixen.

Si van començar el mes amb l’elecció de le regines, aquest passat cap de setmana passat es va organitzar la IX Matinal Motera que va destacar per la bona organització i per la participació de centenars d’amants de les dos rodes que no van voler perdre aquesta cita motard. I per si no tenien prou feina encara van trobar un moment per a promocionar el seu musical, ja que aprofitant el dia de mercat i l’Open Night de dissabte, els festers van sorprendre a tots els veïns amb el fenomen Flash-move interpretant un dels balls protagonistes de l’obra.

Així que aquest cap de setmana la seua agenda seguirà ocupada amb el musical “De cap al cel”. Una divertida obra de teatre en la qual des del guió fins a les coreografies són originals dels festers del 2015 i amb ella, l’espectador viatjarà als anys 80. Les entrades, que tenen un preu de 10 €, ixen a la venda hui mateix.

Des del divendres 26 al diumenge 28 des del més menut al més gran d’aquesta comissió es pujaran a l’escenari per a donar-ho tot pel públic en les diferents sessions, que són:

  • Divendres 26: 20.00h i 23.00h.
  • Dissabte 27: 19.00h i 22.00h.
  • Diumenge 28: 18.00h i 21.00h.

La Comissió de festes que presideix Raúl Martínez agraeix a tots els veïns la col·laboració prestada en cadascun dels actes programats i és que qualsevol granet d’arena és bo per a poder, a l’abril, fer les millors festes amb què venerar la Puríssima Xiqueta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?