General

La Comissió de Festes 2012 organitza una “Festa de la cervesa”

La Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2012 presenta la "Festa de la Cervesa"
Els festers amb la regidora de festes

La Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2012 ha organitzat una “Festa de la Cervesa” que tindrà lloc el cap de setmana del 4 al 6 de novembre a Benissa. S’instal·larà una carpa al pàrquing del passeig Dolors Piera on es podran tastar diferents tipus de cervesa, acompanyades de les tapes típiques de la zona.

El divendres dia 4 de novembre s’obrirà la carpa a les 20.00 i el dissabte 5 i el diumenge 6, romandrà oberta des de les 9 del matí, oferint esmorzars, dinars i sopars i com no, molt bona cervesa i també música per a amenitzar l’ambient. Es podran aconseguir tiquets de forma anticipada a un preu de 4 euros, en els quals s’inclourà una gerra de cervesa de 0,5 l. i una tapa.

Segons han comentat Juan Tent, president de la Comissió i Ramón Ivars, membre de la Junta directiva, es tracta d’un esdeveniment nou que s’ha creat amb la intenció que perdure en el temps, i que si té èxit, es pot repetir els anys vinents.

A més, segons ha explicat el vicepresident de la Comissió, Delfino Cuello, el diumenge pel matí, dia 6 de novembre, també es farà la tradicional Matinal Motera, que organitzen els festers cada any. La concentració serà a partir de les 9.00 del matí a la glorieta Dolors Piera i a les 11.30 es farà un ruta amb moto que eixirà de Benissa i passarà per Xaló, Lliber i Senija. Els participants abonaran 10 euros amb els quals obtindran una samarreta, un entrepà i dues begudes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?