General

Jugar-se la vida a la travessia de la N-332 a Benissa

La dona major baixant a la calçada donat que un vehicle impedia el pas als vianants
La dona major baixant a la calçada donat que un vehicle impedia el pas als vianants

La travessia urbana de la N-332 a Benissa deixa quasi diàriament imatges que posen els pèls de punta. Una furgoneta mal estacionada sobre la vorera va posar ahir en perill a una anciana. La dona major s’ajudava per a caminar amb un bastó. Se sostenia també en una altra dona més jove. Les dos van haver de baixar a la calçada per a esquivar el vehicle, que ocupava pràcticament tota la vorera. Els cotxes que en eixe moment passaven per la travessia van detindre la marxa. En cas contrari, podien haver atropellat les dos dones.

Situacions com la d’ahir són el pa el nostre de cada dia en aquesta travessia. La creuen diàriament milers de vehicles. El Ministeri de Foment té previst iniciar les reivindicades obres de la variant l’any que ve. Els veïns de Benissa volen oblidar el més aviat possible el malson d’una travessia que contamina el poble i ha deixat moltíssims accidents i atropellaments.


Comentaris a la notícia

Pepo Orihuel

Verdaderament creeu que el problema es solucionara amb la variant o mes be es falta de educacio ciutadana pera no utilizar les voreres com a parking.


Voleu deixar un comentari a la notícia?