General

Instal·len un parc biosaludable a la platja de la Fustera

El regidor Arturo Poquet al parc biosaludable de La Fustera
El regidor Arturo Poquet al parc biosaludable de La Fustera

Gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme, des de les regidories de Medi ambient i platges s’ha instal·lat un parc biosaludable per a adults a la platja de la Fustera de Benissa.

Els aparells que s’han emplaçat, estan preparats per a estar a l’arena, a més, s’han col·locat a la platja de la Fustera per ser la més gran i l’única de la costa benissera que és d’aena, a més de ser un lloc amb unes vistes i unes instal·lacions òptimes. Té com a objectiu, aprofitar totes aquestes circumstàncies perquè la gent que es trobe a la platja, puga practicar exercicis a l’aire lliure.

Aquest és un servei més que ofereix aquesta platja que ja compta amb un baret, un parc infantil i una caseta de la creu roja. També s’han respectat les distàncies de seguretat, entre el parc infantil i el parc biosaludable i s’han col·locat en un racó accessible que no genera molèsties als banyistes.

El regidor de Medi Ambient, Arturo Poquet ha comentat que “aquest parc permetrà que tant veïns com turistes puguen practicar esport en un entorn privilegiat, creant així un hàbit saludable que és necessari fomentar”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?