General

Inauguren les obres del cementeri de Benissa el dia de Tots Sants

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 2 de novembre de 2008:

La festa de Tots Sants és, per tradició religiosa i caràcter sentimental, el dia en què els cementeris s’omplin de vida amb l’afluència massiva de persones que honren amb flors de tot tipus els seus difunts familiars i amics.

Milers de persones de la Marina Alta van complir ahir aquesta tradició i van omplir els diferents cementeris de la comarca a pesar que els núvols, persistents durant tota la jornada, amenaçaven amb que la pluja podia fer acte de presència en qualsevol moment.

A Benissa, aprofitant la festa dels difunts, es van inaugurar les noves obres del cementeri municipal. El batle, Juan Bautista Roselló, acompanyat de les autoritats locals i veïns, va destacar la gran tasca que s’ha fet perquè s’acabaren les obres d’urbanització i condicionament del cementeri.

Unes actuacions que s’han portat a terme des de 1997, quan es van adjudicar les obres del cementeri. Per aquest motiu, Roselló, va destapar una placa on queden reflectides les diferents intervencions en les millores d’urbanització i ampliació del cementeri municipal.

El rector del poble, Domingo Sabater, va destacar que “per primera vegada, anem a celebrar una missa en honor als difunts en la capella d’aquest cementeri” i va felicitar a la corporació municipal per “les fantàstiques obres que han fet que el recinte siga immillorable.

Unes obres valorades en més de 100.000 euros i que han servit per a urbanitzar tota la part central del recinte i pavimentar tots els accessos als nínxols. També es va millorar la il·luminació, la jardineria i es van col·locar nous bancs per a asseure’s.

Així doncs, el batle va destacar que “un cementeri, és el jardí més visitat de cada poble” i el de Benissa ha sigut adaptat per a facilitar l’accés a minusvàlids amb l’eliminació de totes les barreres arquitectòniques i l’ampliació de l’aparcament, reservant dues places per a les persones incapacitades.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?