General

Formació i material sanitari per a la policia local de Benissa

Sessió de formació de la policia local
Sessió de formació de la policia local

En situacions d’emergència vital, la rapidesa en l’actuació és de summa importància i pot marcar la diferència entre la vida i la mort. La policia local generalment sol ser la primera a aparéixer i per això, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana s’ha adquirit aquesta mateixa setmana material sanitari d’urgència per als seus efectius. Així mateix, aquesta compra de nou material ha portat aparellada una formació específica sobre qüestions com el control d’hemorràgies, ventilació instrumental i reanimació cardiopulmonar.

A pesar que els agents de policia local ja compten en el seu haver amb coneixements en matèria de primers auxilis, ha sigut necessari reforçar eixe aprenentatge a través d’uns tallers concrets impartits per membres de la Creu Roja de Calp.

Amb aquesta iniciativa no es pretén que els efectius policials realitzen funcions que corresponen als tècnics i especialistes sanitaris, sinó assistir als ferits greus de manera immediata, guanyant un temps vital mentre arriba el personal mèdic. En aquest sentit, el regidor Ximo Nadal ha declarat que “la formació contínua és fonamental per al bon desenvolupament del treball policial”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?