General

Es posa en marxa l’Escola d’Estiu 2011

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat l’Escola d’Estiu 2011, que es desenvoluparà del 5 de juliol al 2 de setembre, sota el títol “Un món de somnis”. Les activitats tindran lloc en l’antic IES Josep Iborra, i estan dirigides a xiquets de 3 a 12 anys.

Està previst que els xiquets i xiquetes aprenguen anglés i realitzen diverses activitats lúdiques. També repassaran els coneixements adquirits durant el curs escolar i participaran en tallers variats (cuina, manualitats, reciclatge, etc.). No faltaran els jocs tradicionals i les activitats aquàtiques.

També s’ofereix un servei de menjador i de guarderia matutina, en la qual els pares podran deixar als seus xicotets en l’escola de 8.00 a 9.00 hores, si la seua situació laboral ho requereix.

El regidor responsable, Jorge Ivars, s’ha mostrat satisfet pel gran acolliment que ha tingut enguany l’Escola d’Estiu. Cal destacar que l’empresa que la gestionarà, Projectes Educatius, és la primera vegada que ho fa a Benissa, però tenen àmplia experiència ja que han treballat en altres municipis d’al voltant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?