General

El TSJ ratifica la legalitat de les obres fetes en el xalet del batle de Benissa

Juan Bautista Roselló al seu despatx de la diputació
Juan Bautista Roselló al seu despatx de la diputació

El batle de Benissa Juan Bautista Roselló, va mostrar en el ple la seua satisfacció després de retre compte davant el ple de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana amb la qual es ratifica que les obres executades en la casa del batle són legals. Una sentència que és la resposta ferma a una denúncia presentada fa 8 anys pels regidors dels grups de l’oposició en aquell moment, CIBE i PSPV i per l’Associació Abusos Urbanístics, No, amb la qual s’acusava el batle de fer obres il·legals i que va causar una gran revolada mediàtica.

Roselló va assegurar que encara que la Justícia és lenta, per fi s’ha esclarit un assumpte amb el qual, segons el batle, “només volien fer mal de forma gratuïta”. La sentència va ser emesa a febrer i davant aquesta no cap recurs. Per això el batle, va remarcar que amb aquesta sentència “l’assumpte queda totalment resolt”.

D’altra banda, en el ple es va debatre la futura gestió i explotació de les recentment inaugurades pistes de pèdel. Unes instal·lacions esportives que l’Ajuntament ha habilitat al pati de l’antic IES Josep Iborra. Un assumpte que va quedar sobre la taula perquè l’oposició va sol·licitar revisar alguns dels criteris del plec de condicions i consensuar-los. Tant el regidor del PSD, Paco Montagut, com el portaveu del Bloc, Xavi Tro, i el del CIBE, Álvaro Mendoza, i el regidor socialista, Toni Lorente, van mostrar disconformitat en el termini d’adjudicació, de 10 anys, i en l’anticipació del cànon, fixat en 75.000 €.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?