General

El rector de la parròquia de Benissa s’acomiada

Domingo Sabater, rector de Benissa, amb el batle el dia del seu acomiadament
Domingo Sabater, rector de Benissa, amb el batle el dia del seu comiat

Aquest passat diumenge va tindre lloc l’homilia de comiat, com a rector, de Domingo Sabater, a l’església de la Puríssima Xiqueta de Benissa, en la qual ha desenvolupat la seva tasca pastoral durant els últims 17 anys.

A la missa van acudir familiars i amics del rector, a més dels regidors de l’equip de govern. Una missa emotiva, en la qual Jordi, guardià del Convent i Juan Bautista Roselló, li van dedicar commovedores paraules de comiat.

El batle va repassar els èxits aconseguits durant la gestió de Domingo, juntament amb la col·laboració dels feligresos i la Fundació Abargues. Va esmentar el temple catedral, el museu, el centre parroquial i les ermites. Roselló va apuntar que “en totes les actuacions ha tingut mà de sant i deixa el patrimoni religiós i històric en una immillorable situació que gaudiran les futures generacions”.

En la part negativa, no obstant això, cal destacar també la falta de contestació des de la parròquia, l’any 2006 davant la polèmica del Cementeri Vell.

El dia 7 d’octubre prendrà possessió el nou rector, José Tomás Sala, que ha estat fins ara en una parròquia de Gandia i anteriorment a Gata de Gorgos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?