General

El projecte d’execució del Taller d’Ivars no contempla les al·legacions presentades

En la mateixa setmana que el col·lectiu El Runar ha presentat 200 al·legacions contra el projecte de restauració de l’antiga fàbrica de mobles coneguda com el Taller d’Ivars, l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha anunciat que les obres s’iniciaran en un termini de dos o tres mesos. En aquest sentit, en acabar el ple celebrat dimarts passat el primer edil va explicar que “el consistori ha rebut la notificació de la Diputació d’Alacant referent a l’aprovació del projecte i l’autorització per a adjudicar les obres”.

Així, Juan Bautista Roselló va afegir que “immediatament va a redactar-se el plec de condicions per a licitar les obres” que segons el batlle “no només tenen l’objectiu de recuperar l’edifici sinó que també posaran en funcionament un centre cultural polivalent”.

En preguntar-se-li per les al·legacions presentades pels veïns i que ha tramitat El Runar, l’alcalde va respondre que “aquestes són al·legacions a un projecte d’obra pública per tant es contestaran però no van a estimar-se en principi” justificant aquest raonament en que “el projecte en el seu moment ja estava definit com a projecte de restauració, va a continuar el seu curs i les obres van a començar”.

No obstant això, l’alcalde va manifestar, a continuació, que “la veritat és que mai un projecte d’obra de l’ajuntament havia tingut al·legacions però el procediment és el mateix” i va agregar a continuació que “anem a respectar els terminis per a la presentació d’aquestes al·legacions però això no paralitza l’expedient per a licitar les obres”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?