General

El Club Lleons de Calp-Benissa lliura 1000 euros en material al Centre Maite Boronat

Logo del Cub Lleons
Logo del Cub Lleons

El Club Lleons de Calp-Benissa ha lliurat aquest matí al Centre Ocupacional Maite Boronat divers material escolar i educatiu per valor de 1000 euros recaptats mitjançant les aportacions particulars dels membres i les diverses activitats solidàries que realitza aquest club al llarg de l’any.

En la visita a les instal·lacions del Centre, els representants del Club de Lleons, presidit per Hugh Stewart, van ser rebuts per la regidora de Benestar Social, Noelia Poquet, i la Directora del Centre, Gema González.

La regidora va agrair a aquesta associació la col·laboració, que no és la primera ja que aquest club porta anys realitzant aportacions al centre. En aquesta ocasió s’ha adquirit divers material que els usuaris del centre utilitzaran en els tallers de papereria i plàstica.

El Club Lleons Calp-Benissa forma part del la xarxa Lions Internacional, amb presència en 202 països, que tenen com a finalitat projectes de suport assistencial i programes solidaris. El Club Calp-Benissa va ser fundat en 2007 i des d’aleshores ha realitzat diverses activitats com concerts, passarel·les de moda, festes, etc. per a col·laborar amb associacions i organitzacions com la Creu Roja, Càrites, Emaus, el Col·legi Gargasindi i el Centre Maite Boronat.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari digital ELPERIODIC.COM  el 14 de setembre de 2010.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?