General

El Club Lleons Calp-Benissa lliura equipament esportiu als usuaris del Centre Maite Boronat

La presidenta del Club Lleons Calp-Benissa, Eunice Hancy, ha lliurat aquest matí als usuaris del Centre Ocupacional Maite Boronat diversos equipaments esportius per valor de 500 euros. Cadascun dels 26 alumnes ha rebut roba per a la pràctica esportiva al centre.

Aquesta és la segona ocasió en què aquest club format per ciutadans britànics col·labora amb el Centre Maite Boronat, l’any passat ja van lliurar regals nadalencs i en aquesta edició han decidit segons una de les seues representants, Carol Sanders “regalar alguna cosa que fóra útil per a ells i que tots pogueren utilitzar”. El material esportiu lliurat s’ha finançat amb les activitats que aquesta associació realitza al llarg de l’any com els concerts i actes benèfics. A més, el Club Lleons Calp-Benissa també ha col·laborat amb l’Escola d’Educació Especial Gargasindi.

La directora del centre Gema González s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta col·laboració i ha agraït la iniciativa al Club Lleons.

La Presidenta del Club Lleons Calp-Benissa, *Eunice *Hancy, ha fet lliura aquest matí als usuaris del Centre Ocupacional Maite Boronat de divers equipament esportiu per valor de 500 euros. Cadascun d ells 26 alumnes ha rebut roba per a la pràctica esportiva en el Centre. Aquesta és la segona ocasió en la qual aquest Club format per ciutadans britànics col·labora amb el Centre Maite Boronat, el passat any ja van fer lliurament de diversos regals nadalencs i en aquesta edició ha decidit segons una dels seus representants, *Carol *Sanders “regalar alguna cosa que fos útil per a ells i que tots poguessin usar”. El material esportiu lliurat s’ha finançat amb les diverses activitats que aquesta associació realitza al llarg de l’any com a concerts i actes benèfics. A més el Club Lleons Calp-Benissa també ha col·laborat amb el Col·legi d’Educació Especial *Gargasindi. La Directora del Centre Gema González s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta col·laboració i ha agraït la iniciativa al Club lleons.

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?