General

‘El Cau’ obrirà les seues portes aquest dissabte dirigit a la gent jove de Benissa

El Cau
El Cau

‘El Cau’ sorgeix com una opció perquè la gent jove de Benissa passe el seu temps lliure en un espai municipal i gratuït. D’aquesta manera, xiques i xics adolescents, a partir de 12 anys, podran acudir a ‘El Cau’ aquest dissabte que ve, dia 29, a les 18.00h. Es tracta d’una àmplia sala situada als baixos del Casal del Jove perquè les interessades i interessats ho gaudisquen de la manera que desitgen a través de diverses activitats d’oci.

La proposta municipal pretén donar una resposta al fet que les persones adolescents tinguen un espai obert i al seu gust per a gaudir en el seu temps lliure. Actualment ‘El Cau’ està equipat amb mobles, jocs de taula i cartes, un futbolí i màquines de vending per a begudes fredes i calentes.

Amb una persona que monitorizarà les activitats, ‘El Cau’ obrirà els divendres de 18.00h a 22.00h, els dissabtes de 18.00h a 00.00h i diumenges i festius de 18.00 a 21.00h. També oferirà servei en les vespres de festius, de 18.00 a 00.00h.

En paraules de Carol Ivars, Responsable de Joventut, “vam seguir avançant en aquesta proposta dirigida a la gent jove de Benissa, aprofitant un espai municipal que estava buit i que ara oferim als i les adolescents que no sàpien on passar el seu temps lliure”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?