General

El Bloc vol saber les mesures per combatre l’atur a Benissa

Xavi Tro
Xavi Tro

El passat 11 de juny va començar a caminar la nova corporació municipal de la present legislatura (2011-2015), formada igualment que en l’anterior, pel PP i el PSD amb Juan Bautista Rosselló com a batle. Fruit d’aquest pacte de govern, el regidor socialdemòcrata Paco Montagut va quedar com a responsable d’algunes regidories delegades, entre elles; Serveis Generals, Cicle hídric, Benissa Impuls i una de nova creació, la de Creació d’Ocupació, regidoria que també proposava el Bloc al seu programa electoral.

Des del Bloc confirmen que a dia de hui, hi ha 897 aturats a Benissa i més de 6 mesos després de la pressa de possessió del regidor delegat, des d’aquest partit volen saber què ha fet o té previst fer pel que fa a la creació d’ocupació al municipi, amb un nivell d’aturats mai vist i sent aquest problema el primer i principal que pateixen els ciutadans benissers, així com la societat valenciana i espanyola, amb un total d’aturats que arriba a 617.300 i 4.978.300 respectivament (212.938 en les comarques alacantines).

Des del Bloc recalquen que la taxa valenciana d’aturats (24,73%) és superior a la mitjana espanyola (21,5%), la qual cosa creuen des d’aquesta formació es deu a la inoperància de dos governs: el de Francisco Camps ací i el de José Luis Rodriguez Zapatero a Madrid i amb poques esperances que els seus successors Alberto Fabra i Mariano Rajoy milloren el panorama.

En eixe sentit, el portaveu nacionalista demanarà mesures urgents que ajuden a detindre la sagnia d’aturats que pateix Benissa. Per a Xavi Tro, la situació és ja insostenible amb 897 persones aturades a novembre pel que demanarà també que el futur pressupost municipal de 2012 reculla mesures de xoc que frenen aquesta tendència tan negativa.

A més a més, en el ple ordinari de demà, li preguntaran al regidor del PSD Paco Montagut, en l’apartat de precs i preguntes la següent qüestió:

“- Quines mesures ha fet o té previst fer la Regidoria de Creació d’Ocupació que vostè té delegada en aquests primers 6 mesos de legislatura per a combatre la sagnia d’aturats a Benissa?”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?