General

El batle de Benissa espera que enguany es reprenguen les obres de la variant

Juan Bautista Roselló
Juan Bautista Roselló

El batle, Juan Bautista Roselló, comença el nou any amb grans desitjos per al seu municipi i per als seus veïns. En l’aspecte polític, el batle de Benissa espera que es reprenguen les obres de la variant. “Això seria la millor notícia per a Benissa”, va destacar.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, va avançar a finals de setembre que als Pressupostos Generals de l’Estat de 2014 s’anava a incloure aquesta infraestructura, les obres de la qual porten paralitzades des de 2009. No obstant això, la quantitat finalment assignada era mínima pel que fa unes setmanes la comissió d’Obres Públiques dels Corts Valencianes va aprovar una Proposició No de Llei del grup socialista en la qual instava el Consell a reclamar al Govern que dote de la quantia suficient la partida pressupostària corresponent a la variant de la N-332 al seu pas per Benissa. L’objectiu és que es puga licitar la conclusió dels treballs durant aquest exercici.

Un altre dels desitjos del batle és que 2014 siga un any en el qual la solidaritat de les persones es demostre cada dia. “Cal intentar ajudar als altres, estar al costat dels que ho necessiten”, va declarar Juan Bautista Roselló.

En aquest sentit, el batle va assenyalar que el millor de l’any que acaba de passar ha sigut la “solidaritat de la gent” ja que “tenim un poble molt participatiu”. Quant al consistori, va posar l’accent en la situació econòmica “tan solvent” que té Benissa. En la seua opinió, “som un poble modèlic en la gestió de serveis municipals”.

En canvi, el pitjor de 2013, segons el seu parer, va ser la situació econòmica “tan delicada que estan passant moltes famílies”. Un altre aspecte negatiu de l’any que acaba de finalitzar va ser l’anul·lació del Pla General de Benissa. Segons va recalcar, es tracta “d’un tema que afortunadament hem pogut superar”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?