General

Continua el projecte de modernització del Polígon de la Pedrera amb millores viàries i d’imatge

Nou aparcament al Polígon Industrial La Pedrera
Nou aparcament al Polígon Industrial La Pedrera

Benissa finalitzarà en breu el projecte de modernització del Polígon de la Pedrera, amb la realització de millores viàries i en les zones verdes. Es tracta dels treballs pautats en l’anualitat de 2019, i que compten amb un cost superior als 280.000 €, gràcies a les ajudes de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. En total, les ajudes rebudes per a 2018 i 2019 ascendeixen a 454.856 €.

A partir del projecte anomenat ‘Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el Polígon Industrial La Pedrera de Benissa’, aquestes instal·lacions s’han beneficiat d’una optimització en aspectes com la seguretat, les comunicacions, l’estalvi energètic, la imatge o el trànsit de vehicles.

Les obres més recents, i que finalitzaran durant febrer, suposen la creació de noves zones d’aparcament per a vehicles pesants i lleugers, millorant l’amplitud i els accessos d’alguns dels vials, adequant també algunes voreres per al trànsit dels vianants. Quant a la renovació en les zones verdes, s’aporta la construcció de nous murs i la creació de plataformes amb noves rampes d’accés a les zones verdes, que ja compten amb espais enjardinats, una nova plantació d’oliveres i altres plantes.

En total, aquestes millores suposen, segons el projecte, una major accessibilitat, qualitat estètica i també urbanística, a través d’unes actuacions realitzades amb materials reciclables i adaptats a l’entorn.

Per la seua part, en 2018 s’han aportat millores com la implantació de fibra òptica per a les connexions de les empreses i la creació d’un circuit tancat de càmeres -interconnectat amb la Policia Local-. També s’implementa un alt grau d’eficiència energètica en l’enllumenat públic del polígon, aconseguint un estalvi energètic de prop del 70%, o la renovació de la senyalització.

En aquest sentit, Rafael Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, realitzarà aquest divendres 22 un recorregut pel polígon, visitarà algunes empreses i participarà en un acte públic institucional anomenat ‘Fem Empresa’, dirigit a pimes, empreses i indústries (de dins i fora del polígon) i públic en general. L’acte tindrà lloc en la Seu de Benissa Impuls, al carrer Denis Papin, 8 en el mateix polígon.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?