General

Consell i clubs nàutics arriben a una solució de consens

Club Nàutic Les Bassetes
Club Nàutic Les Bassetes

El Consell i l’Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana (on s’integren els quatre de la Marina Alta: Dénia, Xàbia, Benissa i Moraira) han aconseguit una solució de consens que posa fi a la situació insostenible que es venia arrossegant des de feia 20 anys.

L’acord aconseguit possibilita la realització d’un concurs públic al que podran accedir només clubs nàutics i entitats esportives que hauran de complir amb les condicions establides prèviament per l’administració.

D’aquesta forma, es garanteix que el Consell tutele el funcionament i l’objecte social i esportiu dels ports depenents de la Generalitat.

L’objectiu del Consell és dissenyar el millor model de ports nàutics per a les ciutats de la Comunitat, per açò, durant aquestes setmanes s’ha realitzat un treball intens de diàleg i negociació no només amb l’associació sinó també amb tots els ajuntaments implicats.

La intenció és garantir un model de ports esportius oberts a la ciutadania, uns ports que eliminen les barreres físiques i psicològiques existents tradicionalment entre els ciutadans i els ports.

És més, han recordat que en les condicions exigibles es prevaldrà la promoció de l’esport i el seu ensenyament perquè des de l’administració es vol que la pràctica de l’esport no només estiga assegurada sinó que siga una premissa bàsica a l’hora de la concessió.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 18 de desembre de 2015 a la web de Ràdio Litoral


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?