General

Cap de setmana atrafegat a Benissa: les proves esportives i la tractorada obliguen a tallar carrers i prohibir aparcar

Tram de l'Avinguda País Valencià

Benissa es veurà afectada per una sèrie de mesures de trànsit i estacionament demà dissabte 9 de març a causa de diversos esdeveniments programats a la localitat.

Perimetral de Benissa

En primer lloc, amb motiu de la celebració de la Cursa Perimetral de Benissa, s’implementaran restriccions en diferents àrees. El Carrer Palmera estarà tancat al trànsit des de les 17.00h de hui divendres 8 fins a la finalització de la cursa, a més estarà prohibit estacionar en aquesta zona.

Així mateix, es prohibeix l’estacionament al Carrer Alacant, Carrer València i el tram del Carrer Senija des de Sant Benet fins Sant Francesc, des de les 23.00h del divendres 8 fins a la finalització de la cursa.

Durant el desenvolupament de la prova, que es durà a terme el dissabte, diversos carrers estaran tancats al trànsit i es prohibirà l’estacionament. Els trams afectats seran Avinguda Constitució (enfront del passatge Santa Bàrbara), Costera Povil (enfront de l’accés del Palau) i trams senyalitzats a l’Avinguda de Madrid.

Les eixides de la cursa tindran lloc des de les 6.00h fins a les 9.00h del dissabte per diversos carrers, incloent Carrer Palmera, Carrer Pare Andrés, Carrer Alacant, Carrer València, entre d’altres. Aquests carrers estaran lliures de vehicles i tancats al trànsit des de les 05.00 fins a les 09.30h.

A partir de les 10.30h, la cursa tornarà al centre urbà, recorrent diversos carrers com Avinguda Constitució, Carrer Santa Bàrbara, Carrer Sant Domenech, entre d’altres, fins aproximadament les 22.30h, moment en què finalitzarà l’esdeveniment.

Concentració d’agricultors i tractorada

D’altra banda, a causa de la manifestació d’agricultors i una tractorada, l’aparcament Manuel Bru estarà lliure de vehicles des del divendres 8 a les 22.00h fins a la finalització de la manifestació. A més, a les 09.30h, els tractors eixiran cap al Carrer Valle Inclan i Ausiàs March, situant-se posteriorment a l’Avinguda País Valencià, on es tallarà el trànsit fins aproximadament les 10.00h.

Prova ciclista Memorial Alejandro Jaen

Finalment, a partir de les 11.00h del dissabte, es prohibirà l’estacionament en diversos carrers del Polígon Industrial La Pedrera a causa de la celebració de la prova ciclista Memorial Alejandro Jaen, i a les 16.00h es tallarà el trànsit en aquestes vies. Aquestes són: C/ Juan de la Cierva (tram entre carrers Edison i Isaac Peral), C/ Isacc Peral (tram entre Juan de la Cierva i Lumiére), C/ Lumiére, Carrer de Torroja, C/ Franklin (tram entre Carrer de Torroja i Edison), C/ Edison (tram entre Franklin i Juan de la Cierva).

Pel seu interés hem reproduït aquest article aparegut el 8 de març de 2024 a lamarinaalta.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?