General

Benissa sol·licita la inclusió de Protecció Civil en el Pla de Vaccinació contra la COVID19

Protecció Civil de Benissa
Protecció Civil de Benissa

Benissa demana que s’incloga en el Pla de Vaccinació del País Valencià als efectius de Protecció Civil, en reconeixement del treball realitzat des de l’inici de la crisi sanitària i que continuen duent a terme els voluntaris d’aquest cos.

Anit en el ple ordinari del mes d’abril, es va aprovar, per unanimitat, la proposta plantejada davant la corporació pel regidor de Seguretat Ciutadana, Ximo Nadal, per a la inclusió del voluntariat de Protecció Civil en El Pla de vaccinació contra la COVID-19 de la Generalitat Valenciana com a grup preferent.

En la seua intervenció, Nadal va destacar el paper exercit pel voluntariat de Protecció Civil en suport de tasques de prevenció i emergència, convertint-se en una peça fonamental, va indicar el regidor, per a donar resposta a la població tant en situacions d’urgència, com en l’organització de diferents actes, i suport a la policia local. Nadal va destacar principalment la seua important activitat durant aquests temps de pandèmia, i va lamentar que malgrat tot, aquests voluntaris han sigut exclosos del Pla de Vaccinació al País Valencià, mentre que en altres comunitats sí que se’ls ha tingut en compte.

La proposta també va servir per a agrair públicament el seu paper en el dia a dia front a l’emergència sanitària que ha provocat la COVID 19, reconeixent que els voluntaris de Protecció Civil han estat en primera línia contra el coronavirus.

Una moció que estableix una data, una miqueta ajustada, ja que fixa abans del 30 d’abril, perquè aquests voluntaris siguen vaccinats.

Pel seu interés hem publicat aquesta notícia apareguda el 28 d’abril de 2021 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?