General

Benissa rellança el seu projecte juvenil amb la inauguració del nou Casal Jove

Presentació del nou Casal Jove
Presentació del nou Casal Jove

La Regidoria de Joventut ha inaugurat el nou centre juvenil municipal. L’acte de presentació del nou Casal Jove ha anat acompanyat d’activitats juvenils, actuacions musicals i un berenar per a tots els xics i xiques, donant així el tret d’eixida després de més d’un any de treballs administratius i tècnics. La regidora Joventut, Lorena Ivars, ha manifestat sentir-se molt satisfeta amb aquest projecte que -segons ha declarat- “és un altre compromís més segellat pel nostre govern”. La regidora ha continuat la seua intervenció destacant que “la joventut de Benissa es mereix un espai de formació, entreteniment i oci saludable que es trobe alineat amb les seues inquietuds”. Precisament en les inquietuds s’ha centrat tot l’equip de la regidoria per a dissenyar una oferta atractiva que combinarà cursos de formació, actuacions en la discoteca “light”, jocs de taula, videoconsoles d’última generació, taules de ping-pong, futbolins i concursos, entre d’altres.

El batle, Arturo Poquet, que va assistir a la visita amb els mitjans de comunicació, ha reconegut l’enorme esforç desenvolupat per tot l’equip de Joventut, destacant especialment la figura de Lorena Ivars que, en paraules de Poquet, “porta molt de temps perseguint l’èxit d’aquest projecte i hui podem confirmar que l’ha aconseguit”.

Per a tancar les seues declaracions, ha animat a tots els joves de Benissa a participar en les activitats que es vagen programant mensualment per l’àrea tècnica de la regidoria.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?