General

Benissa presenta “Quina alegria comprar a Benissa el dia de la loteria”, l’original campanya de promoció del comerç local

Cartell de la campanya "Quina alegria comprar a Benissa el Dia de la Loteria"

Aquesta setmana s’ha presentat “Quina alegria comprar a Benissa el dia de la loteria”, l’original campanya de promoció del comerç local que han organitzat des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benissa i l’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB).

A la presentació de la campanya ha acudit el batle de Benissa, Arturo Poquet, el regidor de Comerç, Vicent Ferrer, i el president de l’ACEB, Raül Martínez, juntament amb part de la seua nova directiva.

Com ha explicat Ferrer, el 22 de desembre es repartiran unes 5 etiquetes als establiments associats a l’ACEB (600 en total) que cada comerç pegarà als articles que considere. Entre les 600 etiquetes, hi haurà 10 que tindran un premi de 100 € cadascuna (canviable en vals de compra en el comerç local fins el 5 de gener).

Durant la jornada del divendres 22 de desembre les persones que compren al comerç local de Benissa podran tindre la sort de trobar alguna d’eixes etiquetes premiades en els productes que adquirisquen.

Els premiats hauran de fer-se una foto amb l’etiqueta en l’establiment on l’hagen aconseguida i enviar-la per WhatsApp a l’ACEB per a la seua difusió en xarxes socials. El dia 23 es lliuraran els vals de compra als premiats a les 12.00 h al costat de l’arbre de Nadal de la Plaça Rei Jaume I.

En el seu debut com a president, Martínez ha volgut ressaltar la importància de les dos campanyes comercials que es realitzaran enguany al municipi i, sobre la campanya del dia de la Loteria de Nadal, ha destacat que “no sabem si enguany tocarà la Grossa a Benissa però sí que tocaran els premis menors perquè donarem 10 premis de 100€”.

Per part seua, Arturo Poquet ha volgut donar l’enhorabona a la nova directiva per assumir aquesta responsabilitat i ha animat als veïns de Benissa a fer les seues compres nadalenques al nostre comerç local. “Amb aquestes campanyes es demostra, una vegada més, la importància del nostre comerç local, que és el major motor econòmic del nostre municipi”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?