General

Benissa inverteix 46.000 euros en la instal·lació de plaques solars a la piscina coberta

Plaques solars a la piscina coberta
Plaques solars a la piscina coberta

L’eix “Benissa Sostenible” sobre el qual pivota de manera transversal gran part de l’acció de govern empresa fa dos anys i mig per l’equip d’Arturo Poquet no és una simple declaració d’intencions. Prova d’això és que es continuen fent passos de gegant en la consecució d’un municipi més net, més sostenible i més eficient.

Aquesta setmana el batle ha presentat l’ampliació de la instal·lació de plaques solars en la piscina municipal que ha suposat una inversió d’un poc més de 46.000 euros i que permetrà estalviar prop de 12.000 euros a l’any, la qual cosa suposarà uns 235.000 euros en les pròximes dos dècades. Perquè com ha dit el batle, “és el moment de gestionar pensant a llarg termini, tenim l’obligació de mirar al futur posant el focus en les pròximes generacions i no en les pròximes eleccions”. Una projecció que permetrà visibilitzar una Benissa en la qual el desenvolupament sostenible siga el seu principal senyal d’identitat.

Des de l’empresa pública Benissa Impuls s’han volgut fer algunes apreciacions tècniques com que el consum anual ha passat en un any dels 426.851kWh als 306.501 kWh, la qual cosa manifesta un rendiment extraordinari de la instal·lació fotovoltaica. A més, han volgut aclarir que qualsevol excedent de producció no consumida per la Piscina Municipal serà compartit amb les instal·lacions municipals adjacents.

Per a tancar la intervenció Poquet ha reconegut el treball del seu equip per a donar un enfocament ‘verd’ en tots els àmbits de la gestió municipal declarant que “Benissa és hui un poble més sostenible i més eficient que quan vam arribar al govern”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?