Economia

Plaques solars per a subministrar energia a la piscina municipal

L’Ajuntament de Benissa, a través de la mercantil pública Benissa Plaques solars a la piscina municipalImpuls, ha instal·lat aquesta mateixa setmana plaques solars en la piscina municipal amb la finalitat de continuar desenvolupant accions destinades a complir amb l’eix de govern “Benissa Sostenible”. Una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum composta de 36 mòduls solars de 450 W que obtenen una potència total de 16,2 kWp, la qual cosa suposarà una producció anual d’energia de 26937 kWh.

El medi ambient, l’estalvi energètic i la sostenibilitat són peces fonamentals per a l’equip d’Arturo Poquet que amb aquesta iniciativa pretén estalviar 3.858,18 € a l’any i un total de 80.000 € en les pròximes dues dècades. Amb aquesta instal·lació la piscina municipal deixarà d’emetre a l’atmosfera 9.994 kg de CO₂, sent l’equivalent a 1.306 arbres anuals.

Des de l’àrea tècnica de l’empresa s’ha destacat que aquesta iniciativa va de la mà de totes les accions que s’han implementat en línia amb l’estalvi econòmic i d’eficiència energètica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?