General

Benissa instal·larà dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics al carrer Dr. Vicente Buigues i a l’Av. Navegant Pepe Ribes

Punt de recàrrrega de vehicles elèctrics
Punt de recàrrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Benissa va adjudicar la setmana passada la contractació de les obres per a la instal·lació de dos punts de recàrrega per a cotxes elèctrics que s’instal·laran als carrers Dr Vicente Buigues i Carrer del Navegant Josep Ribes al llarg dels pròxims mesos. La quantia total del projecte ascendeix a 19.500 euros, dels quals 12.000 seran finançats amb càrrec al programa “Estalvi i Eficiència Energètica en el Transport” de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Les instal·lacions són del tipus 2 (semi-ràpida) formades cadascuna d’elles per un punt amb possibilitat de carregar simultàniament dos vehicles a través de dos endolls tipus Mennekes amb una potència màxima en cadascuna de 22 kW en AC.

Des del consistori s’ha valorat de manera molt positiva aquesta ajuda provinent de l’organisme dependent de la Generalitat Valenciana ja que, segons ha dit el batle, Arturo Poquet “ens permet continuar avançant en el projecte d’una Benissa més sostenible i respectuosa amb el medi ambient”. A més, el batle ha assenyalat que al llarg del mandat s’aniran incloent progressivament nous punts de càrrega en altres espais del municipi.

Ha tancat la seua intervenció destacant el gran esforç que s’està realitzant des de la institució municipal en matèria de mobilitat, sostenibilitat i eficiència energètica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?