General

Benissa Impuls presenta una nova web amb més informació pública

Nova web de Benissa Impuls
Nova web de Benissa Impuls

No canvia la direcció URL, tampoc els botons i desplegables que es troben allotjats pràcticament en els mateixos espais d’abans. Els colors corporatius es mantenen i les diferents seccions romandran, excepte alguns xicotets detalls, intactes. Innovadora, amb importants canvis en disseny gràfic, adaptada al marc creatiu i estètic dels nous temps, però accessible i senzilla per a tots aquells usuaris que ja coneixien l’anterior. Així és la nova pàgina web que ha estrenat Benissa Impuls i amb la qual es pretén donar una imatge renovada a la porta digital de l’empresa pública de serveis.

Aquests canvis, aparentment estètics, també porten aparellades algunes transformacions de caràcter informàtic que permetran, entre d’altres, posar a disposició de la ciutadania tota la informació pública relacionada amb l’empresa. Des de qüestions relacionades amb Recursos Humans i el protocol de selecció, fins a aspectes referents al Pla d’Igualtat de la mercantil o les directrius de Contractació o comptabilitat d’acord amb el sector públic. Tot això amb l’objectiu en ment de complir de manera rigorosa amb les exigències de la Llei 19/2003 de Transparència i Bon Govern per la qual també es veuen afectades totes les entitats de Dret Públic amb personalitat jurídica pròpia, entre les quals es troba Benissa Impuls.

Els treballs de disseny, adequació i transformació s’han desenvolupat fonamentalment amb recursos propis i de manera interna, una fórmula que ha permès reduir els costos a la mínima expressió.

Segons ha destacat el departament tècnic, l’objectiu és continuar abordant canvis, per la qual cosa a partir del pròxim mes començaran els treballs per a redissenyar la web de la Piscina Municipal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?