General

Benissa estudia com abordar la sentència del TSJ que anul·la el PAI de Pedramala

Manifestació dels veïns afectats pel PAI Pedramala-2
foto d'arxiu: Veïns afectats pel PAI Pedramala-2

Els Serveis Jurídics de l’Ajuntament estan estudiant la sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en la qual s’anul·la l’aprovació i adjudicació del PAI Pedramala 2. Així ho va assegurar el dimecres per la nit  en el ple el batle, Juan Bautista Roselló.

El batle va remarcar que en altres casos, l’informe de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer no s’ha tingut en consideració per part d’aquest mateix tribunal. Però va admetre que “la sentència és el que és i té les seues conseqüències”, per la qual cosa aquest expedient es portarà a la Comissió d’Urbanisme.

La decisió del TSJ, com va explicar el secretari municipal, es pren atenent al desè motiu d’impugnació en el qual s’adverteix que l’Ajuntament no va sol·licitar el preceptiu informe de la CHX sobre la garantia del subministrament d’aigua i com s’estableix a l’article 19 de la Llei Valenciana. La secció primera de la sala del contenciós-administratiu considera que s’ha incomplit un requisit essencial del tràmit, per la qual cosa, s’anul·la el pla parcial, de l’aprovació i l’adjudicació del PAI.

Ara l’Ajuntament pot recórrer la sentència o sol·licitar l’informe de la CHX sobre la garantia d’aigua per al desenvolupament d’aquest PAI, una cosa que està en estudi.

Els afectats van acudir al ple i van preguntar al batle, si pensa informar d’aquesta resolució als propietaris de Pedramala i si han pensat a prendre algunes mesures perquè aquesta situació no torne a ocórrer.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?