General

Benissa estrena “La Recicladora”, un servei innovador per a facilitar l’abocament de deixalles menys habituals

La Recicladora
La Recicladora

El dijous passat es va presentar a Benissa “La Recicladora”, un nou servei per a facilitar a la ciutadania el reciclatge i la reutilització de residus a través d’un Punt Net Mòbil. Es tracta d’un container que comptarà amb una persona de Benissa Impuls per a assistir a totes aquelles persones que s’acosten a reciclar productes o materials que no compten amb contenidor a la via pública.

D’aquesta manera, “La Recicladora” recollirà objectes com mòbils o tablets en desús, tòners i cartutxos d’impressora, CD’s o aparells electrònics, piles, radiografies, olis vegetals, objectes de cuina, ceràmica, electrodomèstics menuts, bombetes, cables o objectes domèstics en general, així com mobles de mida reduïda.

Aquest innovador servei serà rotatiu, ubicant-se en cinc punts distints del nucli urbà de Benissa: c/ Ramon i Cajal, a les proximitats de l’escola infantil Colorins, al c/ Calp, al c/ La Pau i a l’Avinguda Constitució, en horari de 9.00 a 13.30 de dilluns a divendres, un dia per ubicació.

Abel Cardona, batle de Benissa i responsable de Benissa Impuls, ha destacat que “havíem detectat que hi ha certs tipus de deixalles que la gent no sabia exactament on deixar, i acaben abocant-les al costat dels containers habituals. Amb aquest servei específic incrementem els serveis que ofereix Benissa Impuls”. Cardona ha recordat que el veïnat pot seguir utilitzant el servei de recollida d’objectes voluminosos, telefonant a Benissa Impuls. “La Recicladora” es posarà en funcionament a partir de gener de 2019, “inicialment a 5 punts del nucli urbà, i més avant es valorarà oferir el servei de recollida d’aquests objectes específics en altres zones del poble, com partides o a la zona costanera”.

Per la seua part, Rubén Moncho, Gerent de Benissa Impuls, ha manifestat que “amb ‘La Recicladora’ volem acostar el servei general de l’Ecoparc del polígon al nucli del poble, ja que és habitual rebre telefonades de persones que ens diuen que passem a recollir una cafetera, o una planxa, i d’ací unes setmanes ja ho podran abocar a ‘La Recicladora’, un servei que no es dóna en altres pobles de la zona”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?