General

Benissa es converteix en “territori gamer” durant els pròxims mesos

Cartell de l'activitat
Cartell de l’activitat

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Benissa ha donat un gir de 180 graus a la seua programació habitual. Entre els tradicionals tallers, cursos i activitats ordinàries s’han afegit els principals videojocs de moda entre la joventut benissera.

Els tornejos se celebraran de manera escalonada, en cap de setmana i en horari de vesprada, entre les 16.30 i les 20.30h, per a no interferir en l’activitat acadèmica quotidiana de les persones participants. El 20 de febrer tindrà lloc el de Brawl Stars, el 27 del mateix mes el de Fifa 21 i el 6 de març el més esperat per la gran majoria, el torneig de Fortnite.

Per a poder participar en l’activitat serà necessari inscriure’s en la pàgina web www.logrodesbloqueado.com, empresa que col·labora amb l’Ajuntament en l’organització dels tornejos. Segons indica la cartelleria informativa hi haurà premis per als guanyadors i sortejos per a tots els participants.

Lorena Ivars ha destacat a la importància de continuar innovant en les diferents activitats organitzades per la regidoria, declarant que “estem adaptant la programació als interessos de la joventut a Benissa”.

A més dels tornejos, les persones inscrites podran assistir a una xarrada online impartida per Primer Frame sobre animacions 3D, jocs i entorns.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?