General

Benissa celebrarà el dissabte el Dia contra el càncer de mama

Cartell del Dia contra el càncer de mama a Benissa
Cartell del Dia contra el càncer de mama

La Junta Local de Benissa de l’Associació Espanyola Contra el Càncer ha organitzat una concentració, que tindrà lloc el dissabte dia 27 d’octubre, a les 19.30h, a la plaça de l’Ajuntament de Benissa, amb motiu de la celebració del 19 d’octubre, Dia Mundial contra el càncer de mama.

Es tracta d’un acte simbòlic, emmarcat en la campanya estatal de l’Aecc “suma’t al rosa”, dirigit no només a les persones malaltes de càncer o als seus familiars i amics, sinó a totes les persones que vulguen afegir el seu suport a aquells que lluiten contra aquesta malaltia. Per això, es lliurarà als assistents a l’acte mocadors de color rosa, en els quals podran escriure’ls missatges d’ànim, de suport, de solidaritat… Aquests mocadors els col·locarem tots junts al voltant del parterre de la plaça, per a transmetre’ls que no estan sols en la seua lluita.

Com a colofó de l’acte, i després de la lectura del manifest “Per la vida”, s’il·luminarà en color rosa la façana de l’Ajuntament de Benissa. Des de l’Aecc de Benissa es convida a tota la població perquè els acompanyen en aquest senzill però entranyable acte, perquè aquest dia siguen moltes les veus que se sumen al rosa.”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?