General

Benissa acomiada a fra Jordi Escrivá, guardià del convent

Fra Jordi Escrivá amb el batle de Benissa durant l'homilia de comiat
Fra Jordi Escrivá amb el batle de Benissa durant l’homilia de comiat

Aquest passat dissabte va tindre lloc l’homilia de comiat, com a guardià del Convent, del pare franciscà Jordi Escrivà, al Convent Franciscà, en el qual ha desenvolupat la seua tasca durant els últims 10 anys.

A la missa van acudir familiars i amics de Jordi, a més dels regidors de l’equip de govern. Una missa emotiva, en la qual José Tomás, rector de l’església de la Puríssima *Xiqueta, i Juan Bautista Roselló, batle de Benissa, li van dedicar emotives paraules de comiat, igual que els Júniors M.D.

El batle va lloar el bon caràcter de Jordi i la seua estima per Benissa, la seua església i convent, que tan bé ha cuidat durant aquests anys. Va destacar també la seua bona predisposició per a col·laborar amb l’ajuntament, sempre facilitant acords. “Gràcies a Jordi disposem de l’alberg municipal i hem pogut realitzar molts actes culturals com exposicions, concerts, etc.”, va afegir Juan Bautista Roselló.

Fra Rafael Colomer, nou guardià del Convent de Benissa
Fra Rafael Colomer, nou guardià del Convent de Benissa

Jordi començarà una nova vida a Saragossa, al convent d’aquesta ciutat, on exercirà com a guardià i donarà missa. A Benissa agafarà el seu testimoni el pare Rafael Colomer.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?