General

Aquest dijous es presenta a Benissa el segell commemoratiu de la pilota valenciana

El diumenge passat, amb la partida de pilota valenciana que es va realitzar al trinquet de Benissa, van començar els actes commemoratius de l’emissió del segell postal dedicat a aquest esport valencià.

El dijous que ve, dia 17 d’abril, en el saló d’actes de la Seu Universitària de la Marina Alta, de la mà del Sr. Blas Ángel Barbadillo Gonzalo, director zona 6a divisió de Correus, es farà la presentació d’aquest segell, que segons afirma el president de l’Agrupació Filatèlica Numismàtica de Benissa, el Sr. Marcos Torres, “serà el primer d’una sèrie”.

També, hi haurà dos matasegells, un de presentació i un altre commemoratiu que es podran utilitzar juntament amb el segell emés, a més de les targetes preparades amb els sobres especials prefranquejats.

Durant la setmana cultural de festes, tindrà lloc una exposició filatèlica de temàtica esportiva i filatèlia local, amb mostres de material esportiu, fotos i trofeus del joc de pilota valenciana, amb una interessant xerrada col·loqui sobre aquest joc a Benissa i la comarca de la Marina Alta.

L’Agrupació Filatèlica Numismàtica de Benissa, compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa i amb la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2008.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?