General

Alerten d’irregularitats en els rebuts de la contribució

Edifici (foto del flickr de visualpanic)
Edifici (foto del flickr de visualpanic)

El portaveu dels socialistes a Benissa, Vicent Cabrera, adverteix que s’ha detectat una situació irregular en el pagament de la contribució de la zona costanera del municipi. Segons va explicar Cabrera, el problema afecta els propietaris de sòl urbanitzable de la zona costanera, la qual cosa representaria a un 40% del sòl de la costa. El regidor del PSPV va assenyalar que aquests propietaris estan pagant per les seues parcel·les 180 euros per metre quadrat, quan en la ponència de valors de 2004 es recull que el sòl urbanitzable de la zona costanera de Benissa hauria de pagar 18 euros per metre quadrat. És a dir, segons els socialistes, “estan pagant deu vegades més que el que està establert en la ponència de valors”. Uns diners que ingressen les arques municipals de forma indeguda i a costa dels contribuents, segons va denunciar Cabrera.

El portaveu del PSPV va recomanar als afectats que traslladen a l’Ajuntament de Benissa la seua situació perquè verifiquen el cost del seu sòl, i en el cas que s’haja produït un error que aquest siga solucionat. Vicent Cabrera va indicar que els perjudicats han de reclamar els diners que s’ha pagat de més, i va recordar que tenen dret a la devolució d’allò pagat indegudament durant els últims quatre anys.

D’altra banda, des del Partit Socialista van recordar que a hores d’ara Benissa encara no ha aprovat els pressupostos municipals de 2012. Cabrera va denunciar el retard que està patint l’aprovació d’aquest document i va remarcar la importància que tenen els comptes municipals.

El regidor va assegurar que els pressupostos haurien d’haver-se debatut en ple a l’octubre de l’any passat, “per complir amb els terminis que marca la llei i no obstant això, la proposta econòmica de l’executiu local, ni tan sols ha estat traslladada a la comissió informativa corresponent”. Un retard, va afirmar el socialista, que “representa una clara incompetència per part l’executiu local” i va reiterar que aprovar els comptes “és la decisió més important de l’exercici ja que amb ella es fixa la política a desenvolupar al llarg de 2012”.

Cabrera va advertir que si el govern del Partit Popular continua amb aquesta dinàmica arribarà març sense que Benissa tinga uns pressupostos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?