General

Aldi obrirà el pròxim 19 de juny la seua nova tenda a Benissa

Un supermercat Aldi

La cadena de supermercats Aldi obrirà cinc nous establiments aquest mes de juny a l’Estat Espanyol, un d’ells a Benissa, a la província d’Alacant, en el marc del pla d’expansió que està duent a terme per a consolidar la seua presència al País Basc, Catalunya, el País Valencià i Andalusia, especialment.

Després d’arribar als 440 punts de venda al maig, la cadena de supermercats continuarà també expandint-se entre juliol i agost amb noves obertures a Castro Urdiales, a Gran Canària i el Garraf (Barcelona).

Respecte al mes de juny, la primera de les obertures tindrà lloc el pròxim dia 5 a Bilbao, en el barri de Deusto, que serà la tercera a la capital biscaïna.

Després arribarà Catalunya, la segona autonomia on compta amb més establiments i que comptarà amb dos noves botigues: a La Seu d’Urgell (Lleida) i a Figueres (Girona). Fa una setmana, Aldi ja va inaugurar un supermercat a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Aldi obrirà també el pròxim 19 de juny un punt de venda a Benissa (Alacant) i un altre a Marbella (Màlaga), a la zona de Puerto Banús.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 27 de maig de 2024 al diari Alicante Plaza.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?