General

AECC Benissa organitza la II Nit Solidària

Cartell de la 2a Nit Solidària d'AECC Benissa
Cartell de la 2a Nit Solidària d’AECC Benissa

La Junta Local de Benissa de l’Associació Espanyola Contra el Càncer ha organitzat, amb la col · laboració de l’Ajuntament de Benissa i de totes les persones i empreses que participen de forma desinteressada en aquest projecte, una nova edició de la Nit Solidària, sota el mateix lema de l’any passat: “AJUDA’NS A AJUDAR”, per tal de continuar recaptant fons per a la lluita contra el càncer.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 27 de setembre, a partir de les 20.30h, a la Glorieta Dolors Piera de Benissa. Igual que l’any passat, es col·locaran al recinte cadires i taulers perquè totes les persones que ho desitgen puguen gaudir d’un agradable sopar “de cabasset”.

L’organització oferirà, a més, servei de bar a preus populars i obsequiarà als assistents amb coca i mistela. Serà possible accedir al recinte en qualsevol moment, de manera que qui no vulga o no puga anar a sopar puga acudir més tard per a gaudir del fabulós ambient que brindaran les actuacions de la Bunpada Batucada (que actuarà al començament de l’esdeveniment) i Pocoloco Steel band (que actuarà a partir de les 22.00 aproximadament), els components col·laboren en aquest acte de forma totalment desinteressada.

Les entrades ja estan a la venda, al preu de 7 euros (IVA 21% inclòs) als llocs habituals (Joieria Carralo, Òptica Giner, Papereria Macavi, Basar El Cup i Perruqueria Luisa), i es vendran també a l’entrada del recinte a partir de les 20.00h del dia de l’esdeveniment. Totes les entrades venudes participaran en el sorteig, que es celebrara eixa mateixa nit, de dos sopars per a dos persones, per cortesia del Restaurant Casa Cantó i de Mandala Beach Bar.

La Junta Local de Benissa de l’Associació Espanyola Contra el Càncer vol donar les gràcies a l’Ajuntament de Benissa i a totes les empreses i particulars que han brindat la seua col·laboració de forma totalment desinteressada per a poder dur a terme aquest projecte, ja que sense la seua ajuda no haguera sigut possible realitzar-lo.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?