General

A pesar del mal oratge, la festa tuning va esdevindre un èxit de participació

El diumenge passat la Comissió Festers 2008 Puríssima Xiqueta de Benissa, celebrava la I Trobada Tuning que a pesar de les inclemències de l’oratge i sempre amb la vista posada en l’evolució de la meteorologia, va aconseguir reunir en el pàrquing de l’Escola Manuel Bru prop de 2.000 afeccionats i curiosos per a gaudir dels 47 cotxes inscrits.

Cotxes procedents de molt diversos llocs, tant d’Alacant, València i Múrcia, alguns de pobles veïns com Senija, Pego i fins i tot 2 participants de Benissa.

La jornada que donava començament a primera hora del matí es va perllongar durant tot el diumenge, oferint els organitzadors, discomòbil per als assistents, servei de bar i menjars per a qui va decidir quedar-se a contemplar els vehicles, gogós i la festa de l’escuma per a acabar la jornada.

El lliurament de premis i trofeus es va realitzar per la vesprada on es van atorgar prop de 50 premis als vehicles participants, tots ells decidits per un jurat qualificat de València i que va premiar moltes de les facetes que es cuiden en els vehicles tuning. El guanyador d’aquesta I Trobada Tuning Puríssima Xiqueta 2008 va ser un Ford Escora RS de l’any 1998 procedent de Múrcia, que pel seu aspecte “impecable” més aviat semblava acabat d’eixir del concessionari. El premi va ser lliurat al guanyador per la Regina de les Festes 2008, la Srta. Andrea Baydal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?