General

15.000 € en tres hores, el cost del 25é Aniversari de la Tourist Info Benissa

Photocall del 25é Aniversari de la Tourist Info Benissa
Photocall del 25é Aniversari de la Tourist Info Benissa

L’esdeveniment per a celebrar el 25é Aniversari de la Tourist Info Benissa i que va tindre lloc el passat 29 de  setembre al Taller d’Ivars va tindre un cost prou elevat per a les arques públiques. En concret, més de 15.000 euros per a un acte que va durar tres hores.

La major part del cost de l’organització va correspondre al servei de presentació i la xerrada motivacional de Luis Galindo. Per a aquest contracte es va contractar a una intermèdia experta en turisme. El cost d’aquests serveis va ser de quasi 8500 euros.

A aquest servei van seguir en importància el cost del marxandatge (3025 €), un photocall (1858 €), servei d’enregistrament de l’acte (750€), productes del forn de pa (600€), servei de projecció d’imatges (393 €) i subministrament de vi (136€).

L’acte va comptar amb una nombrosa assistència de polítics i càrrecs institucionals, com els regidors de Turisme de Benissa dels últims 25 anys, part de l’equip de govern del PP amb el batle Arturo Poquet al capdavant, l’exbatle i diputat provincial Juan Bautista Roselló, José Mancebo, director del Patronat de Turisme de la Costa Blanca; i Herick Campos, secretari general de Turisme de la Costa Blanca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?