Festes

Les festes del Pouet de Berdica començaran el dilluns que ve

Pouet de Berdica
Pouet de Berdica

La setmana que ve se celebraran les festes del Pouet de Berdica. Aquestes començaran el dilluns 13 per la nit, amb un sopar de germanor per als veïns de la partida i l’actuació de Francisco Escoda.

El dimarts 14, els veïns soparan tots junts (“de cabasset”) i la Comissió repartirà cervesa i postres per a tots els assistents. La nit estarà amenitzada per una revetla a càrrec del Duo Javier.

El dimecres 15, la “despertà” a càrrec dels festers serà el tret d’eixida al dia més important. A les 10.30, els festers i veïns podran assistir a la tradicional missa de campanya, al Pouet de Berdica. Una vegada finalitzada, s’obsequiarà als assistents amb el pa beneït, coca maria i refrigeri.

Al migdia, hi haurà cucanyes, jocs populars i tot el que vulga podrà participar en les curses. A continuació, se celebrarà un concurs de paelles amb premi per als tres primers classificats i un concurs de brisca i parxís amb trofeus per als dos primers.

Per a finalitzar les festes, hi haurà una revetla nocturna a càrrec del Duo Acuario. En el descans se serviran coques i refrescs per als assistents i es lliuraran els trofeus i premis dels concursos de paelles, brisca i parxís.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?