Festes

La Fúmiga, Funkiwis, Pirat’s Sound Sistema, Novus Ordo i Vaire a la Nit Jove de Festes de la Puríssima Xiqueta

Cartell de la Nit de Rock a Benissa
Cartell de la Nit de Rock 2020 a Benissa

El cartell de la Nit Jove de Festes de la Puríssima Xiqueta de Benissa ja s’ha donat a conèixer. Recentment eren les xarxes socials les que es feien ressò dels grups que estan presents el pròxim dimarts 28 d’abril i destaquem la presència de La Fúmiga, Funkiwis, Pirat’s Sound Sistema, Novus Ordo i Vaire.

La Fúmiga presentarà les cançons del seu disc “Espremedors”, entre els qual s’inclouen alguns dels seus èxits com “Mediterrània” o “Cançò que mai s’acaba”. Els d’Alzira ompliran de festa la plaça amb la seua barreja de ska i música llàtina com a referents.

Els ritmes potents de Funkiwis es faran sentir amb el seu últim àlbum “Baile de buitres”. La banda, formada l’any 2012, ja ha dut el seu estil fusió de funk, hip-hop i rock fins els festivals més importants de l’Estat com: el Cabo de Plata, el Viña Rock o el Rototom.

Un altre dels caps de cartell és Pirat’s Sound Sistema, originaris del barri barceloní de Sants i un dels precursors del sound system en Català i més de 600 concerts a l’esquena.

Novus Ordo portarà a Benissa el seu treball “Un Último Aliento” on predomina el rapcore. El grup estarà present només uns dies després en el Festival Viña Rock, que enguany compleix el seu 25é aniversari.

Tanca el cartell el grup de rap rock Vaire, un projecte musical format recentment entre les comarques de la Marina Alta i l’Alcoià.

 

 

 

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?