Festes

El col·lectiu CreamPop repeteix aquest divendres la festa Soul Beach a La Fustera

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 22 d’agost de 2007:

Renovar-se o morir, aquesta és el lema que el col·lectiu CreamPop de Benissa ha fet seu els últims temps. Bon exemple és el que apunta Miquel González, membre del col·lectiu que ha organitzat, per segon any consecutiu, un concert de caire soul el divendres que ve 24 d’agost per la nit i en la cala de la Fustera de Benissa.

Una cita que comptarà amb la presència de l’aclamat locutor Juan de Pablos, presentador del programa Flor de Pasión de Ràdio 3. La seua intervenció, la més esperada, consistirà en una sessió musical on predominaran temes de la dècada dels 60 que alternarà amb altres dels 70 i els 80. Cançons que posaran punt i final a una nit en què els assistents gaudiran de la bona música en un marc incomparable, sempre que el mal temps no passe per l’aigua les expectatives del públic.

El grup comarcal Aspencat, també forma part del cartell Soul Beach, una formació musical que es decanta pels ritmes ska i les lletres reivindicatives en Valencià. Compartiran protagonisme amb els granadins Fiona May i el grup Top Models. L’entrada al recinte on se celebrarà el concert és de 5 euros, un cost que es destinarà fonamentalment a pagar les despeses de les actuacions i a engrossir les arques dels festers de la Purísima Xiqueta 2008 que s’esforcen per organitzar tot tipus d’esdeveniments de cara a les celebracions patronals de l’any que ve.

Els orígens de la idea es remunten un any enrere quan els membres del col·lectiu Cream Pop van decidir apostar per una nova línia de concerts per a abastar més tipus de música. Llavors van contactar amb Juan de Pablos qui va accedir encantat a participar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?