Festes

Benissa prepara els actes festius de moros i cristians

El batle, la regidora de festes i la presidenta de l'Associació de Moros i Cristians durant la presentació del programa de festes de Moros i Cristians 2011.
El batle, la regidora i la presidenta de l'associació

El poble es prepara per a viure, del 30 de juny al 4 de juliol, les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Pere Apòstol.

Unes celebracions que tenen com a protagonistes les filaes Conqueridores i Bereberes que estaran representades pels seus capitans, Maite Santacreu i Juan Carlos Sánchez, als quals acompanyaran els ambaixadors Maria Naharro i Ximo Roselló.

Encara que el compte enrere ha començat, amb l’exposició del concurs de dibuixos infantils, la xerrada “La música en la festa de Moros i Cristians” i el concert de música festera a càrrec de la Colla de Xirimiters Pere Bigot i la Societat Lírica Musical de Benissa, no serà fins al dijous 30 de juny quan comencen oficialment aquestes festes amb el sopar de germanor. El divendres 1 de juliol en el recinte del castell es farà la proclamació de banderoles, abanderats, ambaixadors i capitans seguit del pregó de festes que enguany farà Raúl Martínez, col·laborador de LAS PROVINCIAS.

Un pregoner a qui li uneix una gran amistat amb la presidenta de l’Associació de Moros i Cristians, Verónica Bertomeu, i amb la regidora de Festes, Raquel Soliveres, que van dir que “és el nostre agraïment a tot el seu treball, a més, sempre està disposat a donar a conèixer les nostres festes ajudant-nos en tot allò que li hem demanat”.

Dels actes, el dissabte destaca l’ofrena de flors, el XXI Concurs d’Esquadres Infantils i el setge del bàndol moro i la presa del castell. El plat fort, serà l’entrada del diumenge, a les 20.00h. Ja el dilluns serà el setge del bàndol cristià, i per la vesprada, la fi de festa amb la cercavila d’humor.

A Infobenissa vos podeu descarregar també el programa de les Festes de Moros i Cristians de 2011.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?