Festes

Benissa ajorna al 2022 les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Pere

L'Entrada de Moros i Cristians a Benissa
L’Entrada de Moros i Cristians a Benissa

La pandèmia continua modificant el calendari festiu dels nostres municipis, i entre les celebracions que no es podran commemorar tampoc enguany estan les festes de Moros i Cristians de Benissa. La Junta de Govern de l’Associació de Moros i Cristians de la localitat es va reunir ahir dijous, de manera telemàtica, per a acordar finalment, que donades les circumstàncies sanitàries que vivim, en aquest 2021, tampoc se celebraran els festejos en honor a Sant Pere.

Actes que tradicionalment omplin de música, pólvora i alegria els carrers de Benissa a la fi del mes de juny, principis de juliol, però que hauran d’esperar al 2022, amb l’esperança que la situació sanitària millore, segons ha explicat Juan Miguel Ortolà, president de l’Associació de Moros i Cristians de Benissa.

Una decisió trista, i més en aquests temps en la qual tots necessitem reprendre la vida social i festiva, però responsable, vist que la pandèmia continua obligant a guardar una sèrie de mesures sanitàries incompatibles amb l’activitat festiva.

Malgrat tot, Ortolà anima a tots els festers i els emplaça a unes pròximes celebracions que segur, es viuran amb més ganes.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 18 de gener de 2021 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?