Esports

VIIIe Torneig Nacional d’Handbol Vil·la de Benissa 2004

Els pròxims dies 8 i 9 de setembre se celebrarà en el Palau Sant Pere de Benissa el prestigiós Torneig d’Handbol Vila de Benissa, que complirà la seva vuitena edició. Ja estan establerts els partits, en el qual figuren per primera vegada quatre equips de categoria ASOBAL (màxima competició estatal). El BM ALTEA s’enfrontarà al CB TORREVELLA el dimecres dia 8 a les 19.30 hores. A continuació a les 21.00 hores jugaran el VAMASA VALÈNCIA contra BM GRANOLLERS. A l’endemà dia 9 es disputaran a les 19.30 h. el tercer i quart lloc i la gran final serà a les 21.00 hores.

Els equips participants presenten les següents característiques de cara a la temporada 2004-05:

BM ALTEA.

Destaquen les 4 incorporacions de jugadors de primer nivell que intentessin fer oblidar a Jorghensen i Jacobsen, que han recalat a Pamplona i Ciudad Real. Es van classificar per a la competició europea EHF, al quedar 6º en la passada lliga. Canvi de president i il·lusió per mantenir l’equip entre els més forts de la lliga nacional, i per disputar novament la final europea.

CB TORREVELLA.

Segona temporada, després del parèntesi de la lliga passada, en la màxima competició i més experiència per a disputar la categoria, importants reforços com Milinovic i la continuïtat de Valcic, per a un equip que intentarà mantenir la categoria per a adquirir continuïtat en un projecte. Magnífica pretemporada.

VAMASA VALÈNCIA.

Després dels apuros de la passada temporada, tant econòmics com esportius, la presència d’un patrocinador important i el suport institucional, s’organitza un nou projecte en el qual l’equip es reforça amb jugadors estrangers com Decsi i Bauer. Deurà fer valer la seva experiència en la categoria per a mantenir-se sense complicacions.

BM GRANOLLERS.

Primera aparició d’aquest clàssic de l’handbol (diverses lligues en el seu historial) en el torneig de Benissa, en una temporada en la qual tornaran a competir a Europa al costat de l’Altea. Projecte sòlid basat en la pedrera, i en incorporacions puntuals per a mantenir el bon nivell d’un dels clàssics de l’handbol espanyol, a destacar la presència del veterà P. Cavar, i de Pérez Canca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?