Esports

Primeres passes del Consell Esportiu Municipal a Benissa

Primera reunió del Consell Esportiu Municipal a Benissa
Primera reunió del Consell Esportiu Municipal a Benissa

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Benissa ha començat el mandat amb una llarga llista de desafiaments per davant. Reptes que el regidor delegat de l’àrea, Adrián Cabrera, vol afrontar amb la col·laboració i el consens majoritari del municipi.

Ahir a les 20.30h en el Casal d’Associacions va tindre lloc la primera reunió del Consell Esportiu Municipal. Una trobada en la qual van participar al voltant d’una trentena de persones, totes elles relacionades amb l’àmbit de l’esport i la societat civil benissera. Es configura així el punt de partida d’un projecte que pretén involucrar els principals agents esportius del municipi. “Sumar per a millorar” ha sigut el lema que ha vertebrat la primera cita d’aquest nou Consell. El regidor d’esports, Cabrera ha reconegut la importància de fer partícip de les accions de la regidoria al major nombre de persones. Al que ha afegit: “Benissa necessita consensuar les decisions en l’àmbit de l’esport”.

La reunió també va servir per a presentar un complet esborrany d’estatuts que en la seua exposició de motius manifesta una nítida declaració d’intencions: “Volem unir i coordinar tots els esforços i accions amb un objectiu general: Promocionar l’esport i l’activitat física, garantint el dret de tota la ciutadania al seu coneixement i pràctica, adaptant-lo a les seues necessitats i expectatives i amb adequades condicions de salut, seguretat i higiene”.

A aquesta primera trobada també ha assistit el batle i exregidor d’esports, Arturo Poquet.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?