Esports

Presenten les 24 Hores de Futbol Sala Benissa

Ahir va tindre lloc la presentació de les “24 Hores de Futbol Sala Benissa”, que se celebrarà el cap de setmana del 19 i 20, de mà del regidor d’Esports, Francisco Montagut, i de membres de la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2008.

En ella, s’ha destacat, que malgrat la dificultat que suposa la coincidència, per part d’altres pobles, de l’organització d’aquest tipus de tornejos en aquestes dates, s’espera que equips tant del poble, com de la comarca s’animen a participar.

A més, van indicar que el termini màxim d’inscripció per als equips que estiguen interessats a participar, serà fins el dia 17 de juliol. Es podran inscriure 15 jugadors per equip i la quota serà de 200 euros. Hi haurà tres premis en metàl·lic de 2.000, 800, 400 euros a més d’un trofeu per als tres primers classificats. A tots els altres equips se’ls lliurarà un trofeu per la seua participació.

Tant els membre de la Comissió de Festes, com el regidor d’Esports van agrair l’ajuda dels col·laboradors, i a més van animar a participar en el torneig a equips del poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?