Esports

Pilota: Genovés II pega primer

La primera de les cites amb la final absoluta del Circuit Bancaixa es va saldar amb el triomf del Genovés II, Sarasol II i Hèctor sobre Miguel, Grau i Raúl per 60 a 55. La partida es va disputar en un trinquet de Benissa ple de gom a gom que va tindre ocasió de presenciar una confrontació amb història, amb molta història. Poc després de començar el “punter” Raúl va patir un fort cop contra el maluc que el va deixar minvat de facultats. La partida va estar condicionada per aquest incident ja que el jove pilotari de Godelleta tot just va poder participar en el joc, el que va obligar a Grau a multiplicar el seu esforç i les seues prestacions. El marcador es va decantar molt aviat a favor del trio del Genovés II, que va començar imparable per a col·locar un 45-25 en el marcador.

Reacció de Grau

I no obstant això, va ser a partir d’aquest marcador quan vam assistir potser; a la presència imbatible d’un Grau, que només pel que ahir va fer mereix tots els honors, més honors dels que ha tingut ocasió d’acumular en una llarga i grandiosa carrera esportiva. Va igualar a 45 i encara després va tornar a igualar a 55 quan l’estirada final del Genovés II. En aquells moments, la veritat, Sarasol II acusava el tremend esforç. L’esforç havia sigut enorme per tots els protagonistes. Per aquest motiu els afeccionats, de manera reiterada, dedicaren enceses ovacions a uns pilotaris que oferien tan gran espectacle. Finalment la victòria va caure del costat del Genovés II, que amb totes les estretors que puguen imaginar, aconsegueix un triomf molt important. El diumenge, al Pelayo, pot arrodonir-ho.

Raúl va visitar ahir de vesprada l’Hospital 9 d’Octubre on va ser sotmés a una detallada revisió. A aquestes hores és molt precipitat avançar si podrà estar a punt per a la segona cita amb la final.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?