Esports

Pepe Ribes i la resta del Team Telefónica desitgen un bon any 2012 des d’Abu Dabi

El Team Telefónica desitja un bon any 2012 des d'Abu Dabi
El Team Telefónica desitja un bon any 2012 des d'Abu Dabi

Una mica lluny de casa, a 7.450 km d’Espanya, i concretament a l’emirat d’Abu Dabi, en el golf Pèrsic. Ací és on el Team Telefónica rebrà l’any 2012. Probablement siga dels pocs equips esportius espanyols que estiguen en aquestes dates en període de competició. En un intent per estar més prop de casa i felicitar el nou any a tots els seus seguidors, aquest matí –matinada a Espanya- l’equip capdavanter de la Volvo Ocean Race, encapçalat pel seu patró Iker Martínez, es reunia per a desitjar un feliç 2012 a tots.

En Abu Dabi no hi ha raïm per a prendre amb les campanades –és un costum espanyol que no es dóna en altres països-, ni brindis amb cava ni xampany –està prohibit consumir alcohol-, no obstant això els membres del Team Telefónica ja s’ho han apanyat per a aconseguir raïm importats d’Espanya. A les 00.00 en Abu Dabi, 21.00 hora espanyola- l’equip i les seues famílies celebraran l’entrada de l’any nou amb un brindis de suc de poma. Els més afortunats podran assistir al concert que el grup britànic Coldplay farà al village de la regata en Abu Dabi, el qual s’ha inaugurat hui amb la presència de La seua excel·lència el Xeic Sultà Bin Tahnoon Al Nahyan.

L’etapa podria reprendre’s el 4 de gener

L’equip espera l’arribada del “Telefónica” a la costa de Sharjah, a Unió dels Emirats Àrabs, ja que en aquest moment està sent transportat en un vaixell de càrrega juntament amb la resta dels seus rivals, a excepció del Team Sanya. S’espera que el dimecres, dia 4 de gener, puga iniciar-se el segon tram d’aquesta segona etapa.

El Team Telefónica desitja a tots un bon any nou i que els èxits continuen en 2012!


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?