Esports

Nova plataforma d’accés per a persones amb diversitat funcional en la piscina del Collao

La nova plataforma a la piscina del Collao
La nova plataforma a la piscina del Collao

L’Ajuntament de Benissa va instal·lar la setmana passada en la piscina municipal del Collao una plataforma d’accés per a persones amb diversitat funcional. D’aquesta forma el consistori pretén que tots els veïns de Benissa puguen gaudir de les instal·lacions independentment de la seua condició física.

En aquesta mateixa línia, el consistori també compta amb un servei permanent de bany adaptat amb cadires amfíbies en la platja de la Fustera. Aquestes actuacions pretenen convertir el municipi en un espai lliure de barreres d’acord al marc normatiu nacional amb el qual se cerca millorar la vida de la població, especialment d’aquelles persones amb mobilitat reduïda.

Per a Adrián Cabrera, regidor d’esports a Benissa “aquest ha de ser un objectiu fonamental de l’actuació pública”. Al que ha volgut afegir: “considere prioritari incloure en el projecte esportiu per a Benissa totes les mesures relacionades amb l’accessibilitat”. El jove regidor ha tancat manifestant el seu total i absolut compromís: “Hem de seguir avançant fins a aconseguir unes instal·lacions esportives totalment adaptades”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?