Esports

Més de 350 persones participen en la V Cursa Sant Silvestre de Benissa

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 31 de desembre de 2006:

El pare Noel, disfresses d’animals, de barrets amb llums, de perruques negres, tot valia. Però el més abundant van ser les disfresses, tant en xiquets com en grans, de vestits del pare Noel.

Els xiquets van participar en les categories inferiors, prebenjamins, benjamins, infantils, alevins i cadets.

Els juvenils i adults van disputar la prova regna de la V Cursa Sant Silvestre Vila de Benissa 2006. L’organització va estar a càrrec del Club d’Atletisme Benissa, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.

L’organització de la prova va agrair l’assistència dels participants, donades les baixes temperatures que es registren en aquests dies a Benissa i en la resta de pobles de la comarca de la Marina Alta. Al final de les proves es va repartir xocolata, coca maria, beguda i es van regalar samarretes, per a recordar l’esdeveniment lúdic esportiu més singular dels que se celebren a la comarca.

El president del club d’Altetisme, el regidor d’Esports i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, van lliurar els trofeus als tres primers classificats de cadascuna de les categories que es van disputar a la Sant Silvestre.

Èxit de participació

La festa nadalenca de l’atletisme a Benissa, la Sant Silvestre que s’ha convertit ja en tota una clàssica d’aquestes dates, va tornar a ser un nou èxit de participació i organització.

En aquesta prova va poder participar qualsevol persona ja que va consistir en dues voltes pel nucli urbà de Benissa (uns 4.000 metres), amb l’eixida i la finalització en la plaça Rei Jaume I. De fet, els corredors van realitzar els circuits solament urbans i un públic nombrós es va reunir en la línia d’eixida i meta. Durant el transcurs de la competició el públic no va deixar d’animar a tots els que van participar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?