Esports

Margalló Trail Benissa reprén l’activitat

Els membres del Margalló Trail Benissa
Els membres del Margalló Trail Benissa

Amb l’arribada de l’estiu i respectant les mesures sanitàries, l’equip de corredors del Margalló reprén el contacte amb les muntanyes. El mes de març passat, Aisladís Perimetral a Benissa era l’escenari triat per a la presentació dels nous corredors que formen part de l’equip, així com l’equipament.

El Club de Muntanya Margalló vol transmetre un missatge a totes les persones amants de l’esport de contacte amb la natura, persones que valoren el medi ambient per damunt de qualsevol altra consideració: APUNTAR-VOS A l’EQUIP!

  • Si portes un temps corrent en solitari o en parella, aquest és el teu moment. Formar part de Margalló Trail Benissa és una via de motivació i orientació, PROGRESSARÀS EN L’ESPORT, a nivell competitiu i també si ho fas per plaer i per la teua salut.
  • Estaràs aconsellat, informat i assessorat pels teus companys d’equip, així com per persones que coneixen el món de la muntanya des que es va formar el club, l’any 1976.
  • Correràs en grup, sens dubte una gran motivació. Aquest aspecte no està renyit amb una planificació individual.
  • Major socialització. Et sentiràs part d’un grup que comparteix una manera de pensar.
  • Descomptes. Formar part del Club et suposarà un estalvi econòmic en diferents aspectes.
  • Plus de seguretat quan et Federes amb nosaltres en obtindre l’assegurança esportiva per a la pràctica d’esports de muntanya.

Informa’t en www-margallo-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?